Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

WERKGEVER

ZOEK JIJ TALENT?

 

Wij vinden de kandidaat die bij het karakter van jouw organisatie past. Het talent met de juiste competenties en drijfveren.

Onze dienstverlening is maatwerk. Jij bepaalt in welke activiteiten wij jou ontzorgen.

Van het searchen en selecteren tot aan het gezamenlijk voeren van sollicitatiegesprekken. Het coachen en trainen van leidinggevenden in het werving & selectieproces kan ook deel uitmaken van de dienstverlening. Zo verzorgen wij onder meer de training Gedragsgericht Interviewen.

Wij hebben hierbij oog voor het vergroten van efficiency in het recruitmentproces, kostenbeheersing, transparantie en flexibiliteit.

Onze kracht is expertise: wij beschikken over uitgebreide kennis van de markt, een groot netwerk en ruim 25 jaar ervaring in HR.

Wij zoeken voortdurend naar vernieuwing en verbetering van onze wervingsmethoden en delen dat ook graag in een van onze trainingen.

TRAINING

Boolean Search Training Deze training is bestemd voor recruiters (en HR mensen met die verantwoordelijkheid) en voorziet in extra handvatten om gerichter te kunnen searchen naar de juiste kandidaat.

Gedragsgericht Interviewen Deze training is bestemd voor iedereen die betrokken is bij het selectieproces om optimaal de beste kandidaat te leren selecteren.

“De beste voorspelling of iemand succesvol zal zijn in de nieuwe functie, ligt verscholen in het gedrag dat iemand vertoonde in vorige functies”

SAMEN SUCCESSEN GAAN DELEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!