Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

Werving & Selectie

Mogen wij je in de ogen kijken voor het maken van de perfecte match?

Wij zijn professionals op het gebied van Werving & Selectie van HR en Office Support rollen. Wij beschikken over brede kennis en ervaring en een groot netwerk.

 

Werving & Selectie Vast

Verheul & Van Dijk is specialist op gebied van het bereiken, boeien en binden van de juiste kandidaten. Wij vinden de kandidaat die bij het karakter van jouw organisatie past. Hèt talent met de juiste competenties en drijfveren.

Werving & Selectie Interim

Wij hebben de juiste kandidaten in onze interim pool die op tijdelijke basis ingezet kunnen worden. Wij bieden tijdsbesparing en gemak met extra ondersteuning of opvang bij ziekte/zwangerschapsverlof of onderbezetting.

Wij zetten tijdelijke HR kandidaten in van Recruitment tot HR management. Benader ons ook voor de diverse mogelijkheden op het gebied van Office Support.