Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

Privacy Verklaring

Verheul & Van Dijk houdt zich aan de wetgeving rond de bescherming van persoonsgegevens. Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Verheul & Van Dijk is een VOF, kantoorhoudend aan Hagedisweide 19 te (3437VN) Nieuwegein (KvK nr: 67620957).

Persoonsgegevens
Wij verzamelen jouw persoonsgegevens als: jij jouw gegevens achterlaat via het contactformulier op onze website of op andere wijze jouw gegevens met ons deelt zoals via mail, social media of vacaturesites.


Jouw ambities kunnen ook onze aandacht trekken via een ander platform. Als wij je actief benaderen en de interesse is wederzijds dan vragen wij jou om toestemming te verlenen voor het opnemen (behouden) van jouw persoonsgegevens voor de komende 2 jaar in onze database. Veelal bestaat een dossier uit jouw CV, motivatie, test uitslagen en gespreksverslagen.


Het doel van het bewaren van jouw gegevens is ten behoeve van Coaching of Werving & Selectie doeleinden m.b.t vaste en/of interim opdrachten. Na plaatsing houden wij jouw dossier in principe in tact voor eventuele ondersteuning op lange termijn of nieuwe interim opdrachten.


Gegevens wijzigen en verwijderen
Je kunt op elk gewenst moment je privacygevoelige informatie laten aanpassen of wijzigen. Je kunt ons echter ook verzoeken jouw dossier te vernietigen, dan stopt uiteraard onze dienstverlening. Dit kan door een mail te sturen naar info@verheulenvandijk.nl.


Wij betrachten volledige geheimhouding van persoonsgegevens. Overdracht van gegevens zal, altijd in overleg met jou, plaatsvinden naar een opdrachtgever, als er sprake is van het aanbieden van jou op een concrete functie of interim opdracht.


De opdrachtgever dient zich uiteraard aan dezelfde privacy wetgeving te houden, maar zullen wij tevens na afloop van de procedure verzoeken alle persoonsgegevens te vernietigen, tenzij er sprake is van een succesvolle plaatsing.


Vragen
Indien je vragen hebt vernemen wij dat graag. Dit kan door een mail te sturen naar info@verheulenvandijk.nl.