Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

OVER VERHEUL & VAN DIJK 

Wij zijn Verheul & Van Dijk en vormen samen een sterk team, lees hieronder meer over ons.

 

JANINE VERHEUL

Als HR Business Partner / HR Manager ben ik 26 jaar werkzaam geweest in de FMCG en heb ervaring opgedaan in diverse (internationale) HR rollen, waaronder de eindverantwoordelijkheid voor Recruitment en Learning & Development, verschillende projectverantwoordelijkheden, reorganisaties en verandertrajecten.

Ik ben sterk in het leveren van resultaten en toegevoegde waarde voor de business, het bouwen en onderhouden van relaties. Ik heb sterke organisatorische en operationele vaardigheden, ben actief, sportief, loyaal en betrokken en heb een passie voor coachen.

Als ervaren leidinggevende en coach stimuleer ik mensen in beweging te komen en zichzelf verder te ontwikkelen.

BIANCA VAN DIJK

Ik heb brede commerciële ervaring in het bedrijfsleven en als zelfstandig ondernemer. Daarom ben ik in staat de wensen en eisen van organisaties goed in kaart te brengen. En weet als geen ander wat belangrijk is in een adequate dienstverlening naar de ondernemer.

Als vestigingsmanager in de uitzendbranche heb ik ruime ervaring opgedaan in HR en Recruitment. Ik ben een netwerker, daadkrachtig, betrokken, loyaal en enthousiasmerend. Een creatief denker met grote interesse in Human Resources. Ik word getriggerd door innovatie, ben ambitieus en leergierig en ben een aanpakker met oog voor het (eind)resultaat.

Wij halen onze inspiratie uit het blij maken van mensen en het behalen van mooie resultaten. Dat doen wij door mensen te introduceren waarvan wij de talenten en drijfveren kennen. Wij begeleiden en helpen mensen verder in hun carrière en dragen hierdoor bij aan hun succes in werk en privé.