Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

HR GENERALIST

ORGANISATIE

De opdrachtgever

Onze opdrachtgever is marktleider in het leveren van geautomatiseerde logistieke systemen in de foodretail. Met meer dan 4000 medewerkers wereldwijd staat zij al bijna 50 jaar voor state-of-the-art technologie, innovatie en betrouwbaarheid.
  
Voor de afdeling HR zijn wij op zoek naar een

HR GENERALIST (fulltime)

POSITIE

VERANTWOORDELIJKHEDEN

Wegens de snel groeiende organisatie in Nederland zoekt onze opdrachtgever een HR Generalist voor de ondersteuning van haar HR Manager in de regio Utrecht.

In deze brede rol ga jij je bezig houden met werving- en selectie en alle voorkomende administratieve werkzaamheden op in- door en uitstroom. Je ondersteunt bij de verloning en verzorgt de administratie van ziekte en verzuim en case management. Je assisteert bij implementatie van nieuwe HR processen en procedures en bij de implementatie van nieuwe HR systemen. Jij bent voor de organisatie het 1e aanspreekpunt voor vragen en voert zelfstandig gesprekken, daarmee ontzorg jij de HR Manager.

Onze opdrachtgever biedt een interessante functie vol uitdaging in een
dynamische omgeving met een prettige werksfeer.  De organisatie vindt het belangrijk dat medewerkers blijven ontwikkelen en investeert in relevante opleidingen en trainingen. Het salaris is marktconform en afhankelijk van opleiding en ervaring. 

PROFIEL KANDIDAAT

OPLEIDING EN ERVARING 

 • HBO Human Resource Management of MBO met ruime werkervaring
 • Uitstekende kennis van MS Office
 • Ervaring in het werken met E-HRM systemen
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Beheersing van Duits is een pré
   

RELEVANTE COMPETENTIES

 • Resultaatgericht: je stuurt op het behalen van resultaten
 • Assertiviteit: je straalt zelfvertrouwen uit en hebt lef
 • Sociaal en integer: jij maakt gemakkelijk contact, behandelt iedereen gelijk en beschermt vertrouwelijke informatie
 • Accuraat: jij gaat nauwkeurig om met details en maakt daarbij weinig fouten
 • Kwaliteit: je bewaakt en legt processen vast en werkt continu aan verbetering
 • Samenwerken: je laat anderen zien dat hun bijdrage noodzakelijk is om een gewenst gezamenlijk resultaat te bereiken, je bent een verbinder
   

Interesse?

Voor meer informatie neem contact op met:

Janine Verheul           06-15878905

Bianca van Dijk          06-55175993

 

 

Solliciteren!