Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

HR ADVIES OP MAAT

Wij zijn gespecialiseerd in het projectmatig, tijdelijk of eenmalig adviseren en ondersteunen bij zaken op HR gebied. Denk hierbij aan: advies bij aanname/ontslag, talentontwikkeling, duurzame inzetbaarheid, bieden van begeleiding bij gesprekken, het opstellen of nakijken van documenten, het opzetten van functionerings-beoordelings- ontwikkelingscyclus (nieuwe stijl), verzuimbeleid en sparringpartner voor Directie. Door ruime ervaring vanuit de werkgeversstoel begrijpen wij de wensen en eisen van jouw organisatie als geen ander.

Aan de hand van jouw input en na een uitgebreide gratis intake kies je hoeveel advies je wenst en sturen wij een offerte met ons plan van aanpak en de kosten toe. Dit kan onder meer door het aanschaffen van een HR abonnement.