Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

HR ABONNEMENT

Door middel van ons HR abonnement bieden wij HR ondersteuning naar behoefte, dat kan online of (deels) bij jou op kantoor. Wij richten ons specifiek met onze HR dienstverlening op het MKB en komen graag met je in gesprek om de behoefte aan HR ondersteuning te inventariseren.


ONLINE HR ABONNEMENT

Onze HR expertise kunnen wij nu ook online met je delen. Wij bieden de mogelijkheid om maandelijks 5 oriënterende HR vragen aan ons voor te leggen. Jij hoeft hierdoor niet de benodigde HR kennis in huis te hebben en de kosten blijven laag. Wij zijn wij jouw externe online HR Business Partner.
Het online HR abonnement bedraagt €200 per maand, excl btw.


HR ABONNEMENT

Je kunt het HR abonnement gebruiken op incidentele basis voor een specifieke vraag. Of structureel waarbij je Verheul & Van Dijk inzet als een externe HR afdeling. Denk hierbij aan advies bij aanname/ontslag, (recruitment-, ziekteverzuim-) proces inrichting, talentontwikkeling, duurzame inzetbaarheid, bieden van begeleiding bij gesprekken, het opstellen of nakijken van documenten, het herschrijven van het personeelshandboek.

Verheul & Van Dijk is tevens voor diverse MKB opdrachtgevers vertrouwenspersoon en beschikt over het certificaat Vertrouwensmedewerker.

Het HR abonnement bedraagt € 1000,- (10 x € 100,- per uur), excl. btw.