Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

Gratis Ontwikkeladvies voor werkende 45+’ersl

Met dit advies krijgen 45+’ers een beter beeld van hun ‘arbeidsmarkt-fitheid’. Het doel is om mensen te stimuleren de regie over hun loopbaan in eigen handen te nemen. Met het Ontwikkeladvies krijgen ze inzicht in het toekomstperspectief van hun huidige werk, hun eigen competenties en de toekomstige loopbaanmogelijkheden. Aan ieder Ontwikkeladvies is een subsidiebedrag van € 600,- gekoppeld. Dit is aan te vragen door  door Janine als NOBCO-coach danwel als begeleidende loopbaanadviseur.

Tot eind 2018 gold deze subsidieregeling voor 45+’ers alleen voor specifieke beroepsgroepen en sectoren. Vanaf dit jaar kan iedereen gebruik maken van de regeling (die gemiddeld minimaal 12 uur per week werkt).

Ontwikkeltraining leidinggevenden 
Ook is het mogelijk om subsidie aan te vragen voor het trainen van leidinggevenden. De ontwikkeltraining voor leidinggevenden helpt hen adequaat omgaan met het inspelen op de uitkomsten van het Ontwikkeladvies.

Tot 11 januari 2020 kunnen mensen gebruik maken van de regeling.