Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

FINANCIEEL MANAGER / CONTROLLER

ORGANISATIE

Onze opdrachtgever Handed By is productontwikkelaar, designer, fabrikant en groothandel ineen. De thuisbasis is een groot kantoor en magazijn met ontwerpstudio en showroom in IJsselstein. Vanuit deze locatie levert Handed By aan een groot aantal winkels in meer dan 20 landen, tot ver buiten Europa. Handed By is hét leidende merk in handmade gevlochten manden, tassen en woonaccessoires gemaakt van materialen die het milieu zo min mogelijk belasten, zoals onder andere gerecycled plastic en bamboe. De producten zijn handgemaakt en kwalitatief hoogwaardig. 

Afdeling

Voor de Financiële Administratie zijn wij op zoek naar een: 

FINANCIEEL MANAGER / CONTROLLER (32-40 uur) 

POSITIE

Het is een zelfstandige functie in een team van 15 enthousiaste collega’s binnen een snelgroeiende internationale MKB onderneming.

VERANTWOORDELIJKHEDEN

Je bent verantwoordelijk voor de complete boekhouding en financiële administratie. Naast het debiteuren- en crediteurenbeheer, verzorg je periodieke rapportages, maak je maand- en jaarafsluitingen en adviseer je de directie over tal van zaken op financieel gebied. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie en je bent tevens een belangrijke sparringpartner voor de directie. Je verzorgt de aangiftes en onderhoudt contact met de externe accountant en andere dienstverleners.
Je functie kan later worden uitgebreid met een aantal taken en verantwoordelijkheden op het gebied van inkoop en logistiek, zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen binnen deze onderneming.

De opdrachtgever

Je komt te werken bij een internationale onderneming met een open en directe informele cultuur. Het is een creatieve dynamische omgeving met mooie duurzame producten. Het salaris is marktconform, richtlijn € 4.500 bruto per maand afhankelijk van opleiding en werkervaring.

PROFIEL KANDIDAAT

OPLEIDING EN ERVARING 

  • HBO-opleiding financiële/economische richting.
  • Relevante werkervaring in een soortgelijke functie binnen een internationale handelsorganisatie
  • Uitstekende beheersing Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Duits is een pré.

 

RELEVANTE COMPETENTIES

  • Accuraat: jij gaat nauwkeurig om met details en maakt daarbij weinig fouten
  • Communicatie: jij weet issues en feiten in begrijpelijke taal en op een prettige manier voor anderen duidelijk te maken
  • Verantwoording en voortgangsbewaking: jij communiceert helder richting belang-hebbenden om deadlines en afspraken na te komen en anticipeert op en bewaken van de voortgang van gemaakte afspraken en plannen.
  • Organistatiesensitiviteit:  Jij bent je bewust van de invloed en de gevolgen vanbeslissingen en gedragingen van mensen in een organisatie.
  • Energie: jij bent in hoge mate actief wanneer de functie dat vraagt. Je denkt actief mee met de directie in kansen en mogelijkheden om de organisatie verder te laten groeien. 

Interesse?

Voor meer informatie neem contact op met:

Bianca van Dijk          06-55175993

Janine Verheul           06-15878905

Solliciteren!