Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

FINANCIEEL ADMINISTRATIEVE OFFICE MANAGER (32-40 uur)

ORGANISATIE

Gimeg Nederland B.V. is een gespecialiseerde groothandel in kampeer- en caravanaccessoires en sfeerverwarmingsproducten. Gimeg levert o.a. concepten onder de volgende merknamen: Gimeg, Travellife, Westfield, Cosi en Livin’ flame. Vanuit een modern eigen magazijn in De Meern wordt dagelijks aan vele afnemers in de kampeer- en caravanbranche geleverd, alsmede retailketens zoals Gamma, Karwei, Formido en Intratuin.

 

Afdeling

Voor de Financiële en HR administratie zijn wij op zoek naar een:

 

FINANCIEEL ADMINISTRATIEVE OFFICE MANAGER (32-40 uur)

 

POSITIE

VERANTWOORDELIJKHEDEN

Je bent een spin in ’t web in de organisatie. Je beweegt tussen de Financiële en HR administratie en Officemanagement. In deze brede en afwisselende rol is geen dag hetzelfde.  Je zorgt voor de administratieve afhandeling van HR zaken zoals verzuimbeheer en mutaties voor het personeelsdossier. Je bent de vraagbaak voor de medewerkers en stemt niet administratieve HR zaken af met de externe partner. Je ondersteunt het MT onder meer met het boeken van reizen en het (mede) organiseren van events en activiteiten voor medewerkers. Een dagelijks onderdeel van jouw rol is de voorbereiding van betalingen in de crediteuren administratie en het vervangen van je collega van de debiteurenadministratie bij afwezigheid.

De opdrachtgever

De opdrachtgever biedt een gevarieerd takenpakket en er is ruimte voor initiatief en zelfstandig werken. Collegialiteit en betrokkenheid staan bij hier centraal. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

 

PROFIEL KANDIDAAT

OPLEIDING EN ERVARING 

 • HBO werk- en denkniveau
 • Relevante werkervaring op een debiteuren-crediteuren administratie
 • Aantoonbare ervaring in de uitvoering van HR en Officemanagement
 • Ruime kennis van Microsoft Excel, Word en Outlook 
 • Ervaring met Microsoft Dynamics AX, Navision of SAP is een pré
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, beheersing van Engels en Duits is een pré.

RELEVANTE COMPETENTIES

 • Accuraat: jij gaat nauwkeurig om met details en maakt daarbij weinig fouten
 • Communicatie: jij weet issues en feiten in begrijpelijke taal en op een prettige manier voor anderen duidelijk te maken en je hebt bij voorkeur een prettige stem
 • Verantwoording: communiceert helder richting belanghebbenden om deadlines en afspraken na te komen
 • Stressbestendig: jij raakt niet uit evenwicht wanneer onverwacht een grote hoeveelheid werk verricht dient te worden of wanneer je een klant moet blokkeren.
 • Integer: jij staat voor de normen, waarden en omgangsregels die gelden voor de cultuur
   

Interesse?

Voor meer informatie neem contact op met:

Bianca van Dijk         06-55175993

Janine Verheul           06-15878905

 

 

 

Solliciteren!