Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

COACHING & TRAINING DOOR VERHEUL & VAN DIJK

Investeren in medewerkers is cruciaal bij groeiende of veranderende organisaties.

 

COACHING TECHNIEKEN

Door het effectief inzetten van verschillende coaching technieken en –instrumenten weten wij de medewerker (coachee) uit te dagen en te stimuleren om mee te ontwikkelen met de organisatie.

Het leren betreft de werkcontext van de coachee, gericht op de persoonlijke invulling van de functie en de samenwerking binnen de organisatie. De begeleiding is resultaatgericht op het verbeteren van de performance in de gestelde doelen als ook in het vergroten van de zelfverantwoordelijkheid (eigenaarschap) voor het leerproces.

Wij analyseren de groeinoodzaak en vertalen de coachvraag in een praktisch coaching traject. De coachee heeft indringende en soms confronterende gesprekken, maar altijd binnen een veilige, respectvolle professionele omgeving. Hierdoor kan de coachee leren, groeien en verder ontwikkelen om meer (weer) succesvol te zijn vanuit zijn of haar eigen kracht, authenticiteit en talenten.

TOP 5

Onze ervaring leert dat de top 5 van coaching onderwerpen bestaat uit:

 • Zelfontplooiing
 • Werk-privébalans
 • Samenwerken met collega’s
 • Loopbaan/carrière
 • Stress en/of burn-out

Het coaching traject is maatwerk en duurt gemiddeld 5 tot 7 sessies en wordt binnen 6 maanden afgerond.

De coaching vindt plaats door een HR Professional* waardoor het reflecteren op de werksituatie, het beroepsmatig handelen en jouw werkervaringen optimaal besproken worden. Wij beschikken over de mogelijkheid online instrumenten in te zetten ter ondersteuning van het coach traject.

Coaching tarief € 125,- per uur. Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek.

*Tevens professioneel coach en aangesloten bij de Nederlandse orde van beroepscoaches (NOBCO EQA Practitioner Niveau) en geregistreerd Erkend Coach ST!R.

 

TRAINING DOOR VERHEUL & VAN DIJK

Wij zijn gespecialiseerd in trainingen op het gebied van werving & selectie en het leveren van maatwerktrainingen op HR gerelateerde vraagstukken.

Na een uitgebreide intake ontwikkelen wij aan de hand van jouw input de maatwerk training voor jouw organisatie, waarbij ook de mogelijkheid bestaat diverse test instrumenten in te zetten.

TRAININGEN DIE WIJ REGELMATIG (INHOUSE) VERZORGEN ZIJN:

'War for Talent'

De ‘War for Talent’ workshop over het Bereiken, Boeien en Binden van medewerkers.
Hoe zorg je als werkgever in een tijd van vergrijzing, ontgroening en schaarste op de arbeidsmarkt dat je toch mensen binnenhaalt en behoudt?

Onderdeel van deze training is het opstellen van een plan van aanpak waarin concrete acties worden opgenomen om een aantrekkelijke werkgever te zijn en te blijven.
Daarnaast kan het coachen en trainen van leidinggevenden in het werving & selectieproces kan ook deel uitmaken van onze dienstverlening. Wij trainen heel gericht op het proactief zoeken en vinden van kandidaten door middel van boolean search. In de huidige markt is ‘post and pray’ alleen niet toereikend meer.

'Boolean Search Training' 

Deze training is bestemd voor recruiters (en HR mensen met die verantwoordelijkheid) en voorziet in extra handvatten om gerichter te kunnen searchen naar de juiste kandidaat.

Proactief zoeken is noodzakelijk in de huidige markt.

In de training komt onder meer aan de orde: 

 • hoe breng je jouw doelgroep in kaart?
 • hoe vind je met boolean search kandidaten en hoe benader je een kandidaat?
 • SEO optimalisatie in vacatureteksten
 • ben jij een aantrekkelijke werkgever?
 • ambassadeurschap eigen medewerkers
 • tips & tricks.

'Gedragsgericht Interviewen'

Deze training is bestemd voor iedereen die betrokken is bij het selectieproces om optimaal de beste kandidaat te leren selecteren.

“De beste voorspelling of iemand succesvol zal zijn in de nieuwe functie, ligt verscholen in het gedrag dat iemand vertoonde in vorige functies”

In de training komt onder meer aan de orde:

 • het voorbereiden en inrichten van het interview
 • effectieve vragen
 • de STARR methode
 • evaluatie.